laatste nieuws

Wrap met shoarma, veldsla en oranje paprika

Wrap met shoarma, vedlsa en oranje paprika

Goed voor Ogen:
Veldsla: luteine en vitamine C
Oranje paprika: luteine, zeaxanthine en vitamine C

Aantal Kcal per persoon: 678

Categorie: Hoofdgerecht –
Goed tegen: Macula Degeneratie , Diabetes , Cataract/Staar
Klaar in: 25m –

Ingrediƫnten

Voor 4 personen

Recipe

100 mL Ketchup
1 Oranje paprika
100 mL Knoflooksaus
450 gram Shoarmavlees
1 Ui
3 eetlepel (s) Olijfolie
8 Tortilla wraps
75 gram Veldsla

Wrap met shoarma, veldsla en oranje paprika Werkwijze

Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op verpakking.
Verhit de olie in een wok en bak de shoarma op hoog vuur in ongeveer 3 minunten al omscheppend bruin.
Schep de shoarma op een bord. Roerbak vervolgens de gesnipperde ui en in reepjes gesneden paprika in ongeveer 3 minuten in het bakvet. Schep de shoarma er daarna nog even door en verwarm alles nog even.

Bestrijk de wraps met de ketchup en verdeel de veldsla erover.
Schep het shoarmamengsel in het midden en vouw de zijkanten van de wraps eroverheen. Vouw de wraps dicht en zet vast met een cocktailprikker.
Serveer met de knoflooksaus. Lekker met een gemengde salade met bv avocado.