Het Kijken

Lenzen

Iedereen kan voor een sterktecorrectie een keus maken uit een bril of een stel onzichtbare contactlenzen. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende contactlenzen; maandlenzen, daglenzen, torische lenzen, sportlenzen en zelfs multifocale lenzen. Door alle nieuwe ontwikkelingen kunnen contactlenzen dagelijks veel langer gedragen worden zonder de gezondheid van de ogen te beïnvloeden. Doormiddel van een deskundige meting van de sterkte, de kromming van het oog en het bepalen van de kwaliteit van de traanlaag, kunnen wij een keuze maken voor de perfect passende contactlens voor u.

Bril

Voorafgaand aan de aanschaf van een montuur met brillen- glazen zullen wij uw ogen deskundig meten met de nieuwste refractieapparatuur. De sterkte en het gebruik van de bril bepalen een groot deel de keuze van de glazen. Er zijn enkelvoudige en multifocale glazen. Tevens zijn er glazen voor specifieke toepassingen zoals sport of gebruik achter de computer. Bij alle soorten glazen kunnen we een keus maken uit diverse bewerkingen die de levensduur verlengen en het kijkcomfort verhogen. Met onze professionele oogzorg helpen wij u graag de juiste keuze te maken.

Monturen

De monturen hebben zich steeds meer ontwikkeld tot een onmisbare en belangrijke accessoire om een persoonlijke stijl en goede smaak te etaleren. Er kan heel veel , er zijn diverse trends, belangrijk is dat het naar vintage gaat. De exclusiviteit van PUUR Optiek vindt u terug in onze ruime collectie. Naast monturen van de bekende grote modehuizen, vind je ook diverse collecties van bijzondere brildesigners zoals: IC berlin!, Blac, Orgreen. Tevens heeft PUUR Optiek een aantal collecties exclusief voor Hoorn waaronder: Andy Wolf, Mykita, en Porsche design.

Kids

Voor de eerste keer een bril uitzoeken was altijd een beetje eng. Misschien word ik wel uitgelachen of word ik gepest?! Gelukkig is die tijd voorbij; er zijn nu ook hele stoere en hippe kinderbrillen. Het is dus helemaal niet erg meer om een bril te dragen. Met een ruime keus in onze leuke, aparte en stoere kinderbrillen collectie kan iedereen een mooie bril uitzoeken. Onze collectie bestaat uit oa: Red, Vingino, RayBan, Nicci, NY Yankees & Hello Kitty.

Zonnebril

De steeds vaker en intensiever schijnende zon, doet dagelijks een aanslag op de gezondheid van onze ogen. Voor het beschermen van onze ogen tegen deze schadelijke UV-stralen is het dragen van een beschermende bril een must. Deze hinderlijke UV-stralen kunnen worden tegen gehouden door het dragen van een montuur met mee- kleurende glazen of het dragen van een UV werende zonnebril. Tevens verhinderen zij dat u in het felle licht moet knijpen, geven de ogen rust en voorkomen vermoeidheid aan het einde van de dag.

De exclusiviteit van Puur Optiek komt naar voren in onze collectie zonnebrillen, waaronder; Rayban, Persol, Serengetti, Italian Independent, Dolce & Gabbana en G-Star.